منتديات أمومة وأنوثة

منتدى خاص بكل أنثى وكل أم
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
المواضيع الأخيرة
» اين الصديق
الثلاثاء يوليو 18, 2017 5:04 pm من طرف شمس

» لعبة الحسنات
الإثنين مارس 14, 2016 5:46 pm من طرف شمس

» احلى طريقة لعمل بطاطس مرصوفة
الخميس فبراير 11, 2016 8:27 pm من طرف شمس

» دعاءيريح القلب
الخميس ديسمبر 17, 2015 6:04 pm من طرف شمس

» شريط الإهداءات
الخميس ديسمبر 17, 2015 5:55 pm من طرف شمس

» جاري التطبيق.....
الإثنين ديسمبر 29, 2014 7:16 pm من طرف RURA

» سوال هاااام جدا
الأحد ديسمبر 28, 2014 5:29 pm من طرف نبض قلبي

» علاااج لورم الثدي
الأحد ديسمبر 21, 2014 2:49 pm من طرف شمس

» لسكب القلوب
الأحد ديسمبر 21, 2014 2:44 pm من طرف شمس

آخر المواضيع..

شاطر | 
 

 قطايف باللحمة المفرومة ,إختراعي الجديد قطايف باللحمة المفرومة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
دع العقل وتمتع بالرخامة
مؤسسة المنتدى
مؤسسة المنتدى
avatar



عدد المساهمات : 333
نقاط : 591
السٌّمعَة : 29
تاريخ التسجيل : 24/12/2012
العمر : 30
الموقع : http://settat.3arabiyate.com/

مُساهمةموضوع: قطايف باللحمة المفرومة ,إختراعي الجديد قطايف باللحمة المفرومة   الثلاثاء يوليو 23, 2013 12:17 am

السلام عليكم أنا قلت إشمعنى فيه قطايف بالجبنة ومفيش قطايف باللحمة
فقررت أعمل قطايف باللحمة ماكانتش موفقة اوي في لفتها لكن طعمها كان خطير

وآدي الطريقة
أولا العجينة

كوب ونصف دقيق
كوب لبن


نصف كوب ماء مذاب فيه معلقة خميرة فورية ونصف ملعقة سكر ونصف ملعقة دقيق


نضع الدقيق في إناء ونضع عليه اللبن والمياة المخلوطة بالسكر والخميرة


ونضع عليه أيضا نصف ملعقة صغيرة ملح وفلفل أسود طالما هعملها مش حلوو
ثم أصفيها بمصفاه واسعة في اناء آخر

نحضر صينية تيفال مدهونة بالسمن

ونضعها على البوتاجاز إلى أن تسخن

ثم نبدأ في قلي القطايف يعني المفروض ماتقعد أكثر من دقيقتين على نار هادية بس خأي اني طولت على كده
سويتها على وجه أكثر من الثاني مثل مابتتعمل في المحل

وعملتها كبيرة عشان أخلص بسرعة وعشان عملتها مثل السندوتش


وبعد كده طلعتها ونسيت أصورها

لكن بعد ماحشيتها ولفيتها دي الصورة وقليتها في زيت قليل


لاااااااازم ردوووود لن أرضى بأقل من كده
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://settat.3arabiyate.com
RURA
مديرات المنتدى

مديرات المنتدى
avatar



عدد المساهمات : 182
نقاط : 278
السٌّمعَة : 28
تاريخ التسجيل : 06/03/2013

مُساهمةموضوع: رد: قطايف باللحمة المفرومة ,إختراعي الجديد قطايف باللحمة المفرومة   الخميس يوليو 25, 2013 8:02 pm

يم يمي
حقيقي فكرة جديدة

بس القطايف حطيتي عليها زيت كثير ولا كيف؟؟
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
شمس
مديرات المنتدى

مديرات المنتدى
avatar



عدد المساهمات : 622
نقاط : 1286
السٌّمعَة : 12
تاريخ التسجيل : 04/03/2013

مُساهمةموضوع: رد: قطايف باللحمة المفرومة ,إختراعي الجديد قطايف باللحمة المفرومة   الثلاثاء أغسطس 12, 2014 8:16 pm

ماشاءالله عندك موهبه الاختراع والتغير
ههههههههه مرة تونه ومره لحمة مفرومه
طيب علشان خاطر تعبك حسويها وحكم
ياادعيلك ربنا يكثر اخترعاتك
يااما ادعي عليك
مشكورة غاليتي
لكي التقيم بعد التجربة ان شاءالله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
قطايف باللحمة المفرومة ,إختراعي الجديد قطايف باللحمة المفرومة
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات أمومة وأنوثة :: مطبخ قعدة ستات :: أطباق رمضان-
انتقل الى: